Onze diensten

Prieelbouw
Wilt u graag een prieel of veranda, of heeft u meer opbergruimte nodig in de vorm van een tuinhuisje of een schuur? Neem dan contact met ons op, wij komen dan graag bij u langs en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.
Onderhoud
Zijn uw dakpannen, goten of boeidelen aan vervanging toe of wilt u het hout vervangen voor kunststof of andere duurzame materialen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Renovatie
Voor renovatie aan uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij alle werkzaamheden zoals leidingwerk, tegelwerk, elektrisch en stucwerk zelf uitvoeren of in eigen beheer houden zijn de lijnen kort. Dat leidt tot duidelijke afspraken en een vlotte voortgang van de werkzaamheden, heeft u belangstelling dan kunt u ons bellen of mailen.
Verbouw
Bij een verbouwing word vaak getwijfeld aan; Kan dit wel? Is dit wel praktisch? Kan die muur wel weg? Maak een afspraak met ons dan beoordelen wij alles kritisch en maken wij een plan van aanpak.
Aanbouw
Heeft u plannen om uw woning uit te breiden met een aanbouw? Met onze jarenlange ervaring weet ik zeker dat wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt een afspraak met ons maken door ons te bellen of te mailen.
Nieuwbouw
Door jarenlange ervaring in de bouwsector hebben wij een netwerk om ons heen gebouwd van zeer bekwame vakmensen die garant staan voor kwaliteit en vakmanschap.
Meer informatie? Neem contact met ons op.